6 ugers kursus i e-handel

Bliv e-købmand på 6 uger

Bliv e-købmand på 6 uger

Drømmer du om at få din egen webshop eller vil du gerne være i stand til bedre at kunne varetage en e-commerce stilling i en større virksomhed? Så er vores 6 kursus i e-handel skræddersyet til dig. Vi klæder dig på til at skabe omsætning.

Læs mere
Tilmeld dig
Praktiske informationer:
  • Kursusstart: 13. marts

  • Varighed: 6 ugers forløb

  • Sted: CPHbusiness, Nansensgade 19

  • Pris: 26.395,62 DKK

E-handel der flytter varer

Med Akademi Danmarks 6 ugers kursus i e-handel lærer du alt det grundlæggende om at bygge en webshop og drive målrettet trafik til den.

Selvom det at kunne handle online, efterhånden har en del år på bagen, så er det fortsat et område, der vækster kraftigt. Det er nemt, hurtigt og kan klares hjemme fra sofaen. Der er derfor intet at sige til, at det er så populært, som aldrig før.

Med Akademi Danmarks 6 ugers kursus i e-handel lærer du alt det grundlæggende om at bygge en webshop og drive målrettet trafik til den. Vi stiller domænenavn og serverplads til rådighed, så du kan lave din helt egen platform, hvor kunderne kan se og købe dine produkter. Herefter dykker vi ned i de forskellige kanaler, så du efter endt forløb mestrer markedsføring på såvel søgemaskiner, sociale medier og nyhedsbreve.

På forløbet beskæftiger vi os med forskellige værktøjer, som fx Google Analytics, der hjælper dig med at få et stærkt indblik i dine kunder. Vi arbejder med konverteringsoptimering, herunder brugervenlighed og købspsykologi, så du kan omdanne flere af dine besøgende til kunder.

Læs mere om vores 6-ugers forløb i e-handel herunder, tal med en underviser eller reservér en plads – helt uforpligtende – nu.

Praktiske informationer
Kurset løber i 6 uger og er et fuldtidsstudie, der er normeret til 10 ECTS-points. Der er skemalagt undervisning 2-3 dage om ugen og selvstudie de andre dage. Undervisningen foregår hos Cphbusiness centralt i København. Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen (frivillig).

Hent kursuspræsentation

Få kurset bevilget af a-kassen eller jobcentret
Er du ledig kan du få kurset via din a-kasse eller dit jobcenter. På både den landsdækkende og den regionale positivliste har kurset uddannelseskode 37608.

Tilmeld dig nu
Læs flere praktiske informationer
Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på 3020 7075 for at tale med en af vores kursusadministratorer.

Fagligt indhold på kurset

Vores forløb er baseret på de mest anvendte digitale kanaler og medier og tager afsæt i aktuelle cases, ny teori og praktiske øvelser. Læs mere om indholdet på vores 6 ugers forløb i e-handel herunder.

WordPress

WordPress

Lær at bygge en webshop fra bunden i CMS-systemet WordPress og få en grundig forståelse for temaer, plugins, indholdsstruktur m.v.

Lær bl.a. hvordan du opretter varer, håndterer ordrer, tilkobler en betalingsløsning og får automatiseret leveringen.

Søgeordsoptimering

Søgeordsoptimering

Google vægter mere end 200 parametre, når den skal placere dig i søgeresultaterne. Du lærer at optimere din hjemmeside, så den rangerer bedre end konkurrenternes.

Vi dykker ned i både det gode søgeord, indhold, teknik og eksterne faktorer og giver dig en køreklar plan til, hvordan du griber søgeordsoptimering an.

Annoncering på Facebook

Annoncering på Facebook

Facebook har et af verdens mest avancerede annonce-værktøjer, hvor du kan målrette på tværs af rigtig mange kriterier.

Du får en grundig indføring i både “almindelige” annoncer samt remarketing, hvor annoncerne kun bliver vist til dem, der fx har besøgt din hjemmeside før.

Sociale medier

Sociale medier

Lær at engagere dine følgere, så de bliver til kunder og efterfølgende ambassadører for dit brand.

Du får tips og tricks til at kommunikere korrekt og lærer om strategisk kommunikation på de største sociale medier.

Google Ads

Google Ads

Google Ads er Googles markedsplads for betalt annoncering. Her opsætter vi både almindelige tekstannoncer, men også såkaldte shopping-annoncer så dine produkter fremhæves på Google. Kom i øjenhøjde med kunden og vis dine produkter frem, når der søges efter dem.

Reputation marketing

Reputation marketing

Du er kun én sur kunde væk fra negativ omtale, der potentielt kan skade dit brand og få fremtidige kunder til at handle andetsteds.

På dette modul lærer du om effektive teknikker inden for omdømmebeskyttelse i både søgemaskiner, på sociale medier og anmeldelsesplatforme.

E-jura

E-jura

På e-jura modulet lærer du om købeloven, EU-direktiver, ophavsret, GDPR m.m. og får således en basal forståelse for jura og erhvervsret.

Alt sammen godt at kunne, når du skal til at sælge fysiske produkter eller ydelser online.

Krisekommunikation

Krisekommunikation

Hvad gør du, når en negativ historie rammer medierne?

Lær om kommunikationsstrategier, PR og hvordan du lægger en plan, så du er bedre rustet og kan reagere hurtigt, når og hvis det sker.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er et kraftfuld værktøj. Især når det gøres rigtigt og automatiseres. På forløbet bliver du fortrolig med MailChimp, der bruges til at sende nyhedsbreve ud og lærer at opsætte nyhedsbrevene, forfatte indhold til målgruppen, splitteste og automatisere hele processen omkring udsendelse.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handler grundlæggende om at få folk til at købe mere. Du kan hjælpe de besøgende på vej, hvis du har styr på dine data, brugervenligheden på din side og psykologien bag et køb.

Dette modul tager dig fra “nybegynder” inden for e-handel til lettere øvet og lærer dig at sælge (endnu) mere.

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Der er flere digitale forretningsmodeller, hvoraf klassisk e-handel blot er en af dem. Du får et indblik i de forskellige måder at drive forretning online, så du kan basere din indtjening på flere ben og derved både kan øge din omsætning og bliver mindre udsat over for ændringer og trends.

Google Analytics

Google Analytics

Vil du gerne lære dine besøgende (endnu) bedre at kende? Så kommer du ikke udenom Google Analytics. I Google Analytics får du et stærkt indblik i dine kunder. Vi dykker ned i konverteringsstier, demografisk analyse, livstidsværdier og målsporing, så du kan arbejde datadrevent.

Spørgsmål? Kontakt os nu

Bliv klædt på til dit nye job

Vores fornemmeste opgave er at klæde dig på til at kunne bestride en stilling inden for e-handel. Derfor hjælper vi dig også godt på vej til livet efter et gennemført kursus. Praktikgaranti, karriereservice og andre tiltag er en integreret del af alle vores forløb.

Praktikgaranti

Vil du gerne kombinere dine 6 ugers undervisning med en “e-handel trainee”-rolle, hvor du kan få anvendt den viden og de værktøjer, som du har tilegnet dig? I så fald hjælper vi gerne med at finde en praktikplads i en spændende virksomhed.

En 4 ugers praktikperiode er ofte en god måde at få foden inden for i en helt ny branche, hvor du måske ikke har nogen praktisk erfaring, og der kan efterfølgende være god mulighed for en fastansættelse.

Er du interesseret i en praktikplads? Forhør dig om de nærmere detaljer hos din karriererådgiver under dit forløb.

Karriererådgivning

Som kursist hos Akademi Danmark får du tilknyttet en fast karriererådgiver, der kan hjælpe dig videre i din karriere efter endt forløb. Din karriererådgiver kan bl.a. hjælpe med:

  • Sparring om din karriere
  • Gennemgang af CV & ansøgning
  • Hjælp til optimering af din LinkedIn-profil
  • Forbindelser & netværk
  • og meget mere.

Derfor skal du vælge et kursus fra Akademi Danmark

Et Akademi Danmark kursus er til dig, der har en interesse for e-handek og gerne vil dygtiggøre dig inden for området. Du har måske en kommunikativ baggrund, har arbejdet med salg eller indkøb og ønsker at opdatere dine kompetencer til 2020erne.

Det kan også være, at du ikke har en sådan baggrund, hvilket også er helt ok. Vores forløb er skræddersyede til at tage dig med helt fra begyndelsen, så kan du tænde en computer og ved du, hvad en browser er, så kan du være med.

Tilmeld dig nu

Praktisk information

Undervisningen foregår hos Cphbusiness Søerne.

Cphbusiness Søerne
Nansensgade 19
DK-1366 København K

Der er nem adgang med tog og metro til Nørreport St. og bus 2A kører lige til døren.

Nærmere detaljer om lokale, parkering, åbningstider i studieadministrationen m.v. sendes ud i velkomstbrevet.

Der er adgangskrav på kurset: Minimum 2 års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse.

Opfylder du ikke adgangskravet, kan der være andre muligheder for at blive optaget på kurset. Kontakt os da på info@akademidanmark.dk og lad os vende mulighederne.

Undervisningen er tilrettelagt 2 – 3 dage om ugen fra kl. 9 til kl. 14.

Undervisningsfri dage er selvstudie efter lektieplan og evt. gruppearbejde (frivillig).

Undervisningen foregår hos Cphbusiness Søerne.

Forløbet afsluttes med mundtlig eksamen med intern censor. Det er frivilligt, om du vil deltage på denne.

Gennemfører du kurset, bliver du akkrediteret med 10 ECTS-points.

På kurset benytter vi os af en række fysiske og digitale materialer.

Materialer, herunder bøger m.v., er inkluderet i prisen.

A-kasser:

Kurset “E-handel” er godkendt på den nationale positivliste med uddannelseskode 37608.

Tilmeldinger skal sendes til sm@akademidanmark.dk (sikker mail).

Jobcentre:

Akademimodulet “E-handel” er ligeledes godkendt på den regionale positivliste med uddannelseskode 37608.

Betalingstilsagn kan sendes direkte til Cphbusiness på ledig@cphbusiness.dk eller til sm@akademidanmark.dk (begge to er sikre e-mail-adresser).

Brug for hjælp?

Ring på 3020 7075 for at tale med en af vores kursusadministratorer.

Tilmeld dig kurset

Denne tilmelding er blot en reservering af plads og derfor ikke bindende.

Kursusadministratoren vil kontakte dig efter reservationen og hjælpe dig med at færdiggøre din tilmelding. Vi kontakter dig typisk inden for 2 timer.