Få en ulønnet virksomhedspraktikant med

Stærke, digitale kompetencer

Få en ulønnet virksomhedspraktikant med stærke, digitale kompetencer

Få hjælp til digital kommunikation, markedsføring og E-handel med en virksomhedspraktikant fra Akademi Danmark.

I 4 uger har I som virksomhed mulighed for at få en ulønnet praktikant, der kan varetage arbejdsopgaver indenfor digital kommunikation, markedsføring og E-handel. Hos Akademi Danmark uddanner og opkvalificerer vi nemlig stærke kandidater, der har den nyeste viden på området, og som er klar til at praktisere en lang række marketingopgaver og løse praksisnære problemstillinger i mange forskellige typer virksomheder.

Kom i gang nu

Hvad kan kursister fra Akademi Danmark hjælpe med?

Akademi Danmarks kursister har været igennem et intensivt undervisningsforløb på 6 uger, hvor de har fået teoretisk og praktisk undervisning af undervisere med mange års erfaring indenfor digital markedsføring.

Spørgsmål? Kontakt os nu

4 fordele ved en virksomhedspraktikant fra Akademi Danmark

Hvilke virksomheder kan ansætte en virksomhedspraktikant?

Alle typer virksomheder kan ansætte en ulønnet marketingpraktikant. Som virksomhed er der dog nogle forskellige ting, som man skal sørge for at leve op til. Derfor skal alle praktiksteder godkendes til virksomhedspraktik. Det foregår via vitas.bm.dk.

Her er et udvalg af de virksomheder, som Akademi Danmark har uddannet medarbejdere hos:

Lyder det som noget for jer?

Så tøv ikke med at udfylde formularen herunder, så formidler vi kontakten til relevante kandidater med kompetencer indenfor markedsføring, kommunikation og E-handel.