Lækre, moderne og lyse rammer

Skabt til læring og formidling

Skabt til læring og formidling

Undervisningen foregår hos Danmarks største erhvervsakademi Cphbusiness, der stiller lokaler tæt på Nørreport St. til rådighed.

Vores samarbejde med Cphbusiness sikrer dig, at der er taget god og professionel hånd om de fysiske rammer for din læring.

Danmarks største erhvervsakademi

Cphbusiness er med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød Danmarks største erhvervsakademi. De mere end 7.000 studerende fordelt på fuldtids- og deltidsforløb er din garanti for, at erhvervsakademiet er dygtige til at sikre de ydre rammer omkring et Akademi Danmark-forløb.

På forløbet har vi vores eget, faste lokale, hvor undervisningen foregår. I tillæg til dette har vi adgang til en række grupperum, hvor den praktiske og øvelses-orienterede del af undervisningen kan foregå. Cphbusiness Søerne ligger 5 minutters gang fra Nørreport St. og der er således nem adgang med offentlig transport til og fra undervisningen.

Intranet & e-learning

Som kursist hos Akademi Danmark får du adgang til intranettet, hvor præsentationer, filer digitale materialer vil blive delt. Det er også på intranettet, at din eksamensbesvarelse skal uploades.

Se vores kurser

Akademi Danmarks kurser

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

E-handelskursus

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Læs mere
Tilmeld dig
Næste kursusstart:
  • 06. februar 2023

  • 20. februar 2023

  • 13. marts 2023

Spørgsmål? Kontakt os nu