Foredrag

til jeres næste fredagscafé eller formiddagsmøde.

til jeres næste fredagscafé eller formiddagsmøde.

Hos Akademi Danmark har vi nogle af Danmarks skarpeste hjerner inden for digital identitet, omdømme og krisekommunikation, som du kan booke til jeres næste arrangement.

De fleste af os undersøger en virksomhed, inden vi beslutter os for, om vi ønsker at lægge vores penge hos den eller om vi hellere skal handle hos konkurrenten. Dette, kombineret med at verden aldrig har været mere transparent, end den er i dag, gør, at et godt omdømme er vigtigere end nogensinde før.

Hos Akademi Danmark er omdømmestyring (reputation management) og krisekommunikation en integreret del af vores undervisning. Vi har en af Danmarks førende specialister, William Atak, tilknyttet, der klæder kursisterne på til at navigere mellem shitstorms, sure kunder, forsmåede konkurrenter og dårlig kommunikation.

William Atak har mere end 20 års erfaring i online reputation management og mere end 100 foredrag bag sig. Dette kan nu komme dig og dine kolleger til gode med et spændende og på samme tid underholdende foredrag. Se de forskellige foredrag herunder og lad os tale nærmere om mulighederne.

Alle vores undervisere har min. 7 års erfaring med digital markedsføring og e-handel og 3 års erfaring med undervisning. Dette sikrer dig ikke blot en underviser, der kan sit stof, men som også er en dygtig formidler og kan lære fra sig.

De kompetencer du får på et Akademi Danmark forløb er relevante, hvad enten du ønsker ansættelse i en større, dansk virksomhed eller du overvejer at springe ud som selvstændig. Vores forløb består af en god blanding af teori og praktik, og du lærer derfor at omsætte din viden til konkrete og målbare handlinger.

Vi samarbejder med Cphbusiness, der faciliterer de ydre rammer omkring et Akademi Danmark-forløb. Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi og råder over moderne og lyse klasseværelser, der fordrer din læring.

Vælger du at afslutte dit forløb med en eksamen, får du 10 ECTS-points, der kan give dig merit, når du gerne vil læse videre på en relevant akademiuddannelse.

Your Content Goes Here

Book et foredrag

Vores forløb

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

Digital markedsføring

Bliv klogere på hvordan du bygger din helt egen hjemmeside og lær at drive trafik til den fra søgemaskiner, sociale medier og nyhedsbreve.

E-handel

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Online kommunikation

Datadrevet kommunikation på tværs af alle de digitale kommunikationer. Vi klæder dig på til at ramme din målgruppe via nyhedsbreve, på sociale medier og i søgemaskinerne.

Spørgsmål? Kontakt os nu