Alt fra digital planlægning til eksekvering

med dig i centrum

med dig i centrum

Hos Akademi Danmark faciliterer vi en række forskellige forløb og kurser med dig i centrum. Vi vægter fagligheden højt og garanterer dig undervisning fra undervisere med flere års erfaring og den nyeste viden.

Se aktuelle kurser nu

E-handel

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Kursusopstart:
04. januar 2023
17. januar 2023
06. februar 2023
01. marts 2023

Læs mere

Derfor Akademi Danmark

Et Akademi Danmark kursus klæder dig på til fremtidens jobmarked ved at give dig en række højt efterspurgte kompetencer inden for digital markedsføring, e-handel og online kommunikation. Det er både jobrettet og læringsorienteret.

Vores undervisere har flere års erfaring med stoffet og er dygtige formidlere, der lærer dig at omsætte teori til praksis, så du kan varetage en digital stilling. Alt sammen i et inspirerende og kreativt miljø hos Cphbusiness.

Som noget unikt har vi karriereservice og praktikgaranti som en integreret del af alle vores forløb, så du kan komme få foden indenfor en arbejdsplads, som du synes er spændende.

Læs mere om Akademi Danmark

Skal vi tales ved?

Du modtager svar inden for 2 timer

Du modtager svar inden for 2 timer