Akademi Danmark

Din opkvalificering starter her

Din opkvalificering starter her

Ekspertviden og dygtig formidling. Dette er grundstenene i et Akademi Danmark kursus. Læg dertil vores praktikgaranti, karriereservice og moderne faciliteter hos Cphbusiness og du er godt på vej til dit næste drømmejob.

Akademi Danmark er for dig, der gerne vil blive dygtig til at arbejde med digital markedsføring og e-handel. På vores intensive 6-ugers forløb giver vi dig en grundig introduktion til medier, kanaler & teorier, der gør dig i stand til at varetage en virksomheds digitale kommunikation og webshop. Læs mere om hvad der gør et AD forløb unikt herunder.

Ekspertundervisere

Alle vores undervisere har min. 7 års erfaring med digital markedsføring og e-handel og 3 års erfaring med undervisning. Dette sikrer dig ikke blot en underviser, der kan sit stof, men som også er en dygtig formidler og kan lære fra sig.

Relevante kompetencer

De kompetencer du får på et Akademi Danmark forløb er relevante, hvad enten du ønsker ansættelse i en større, dansk virksomhed eller du overvejer at springe ud som selvstændig. Vores forløb består af en god blanding af teori og praktik, og du lærer derfor at omsætte din viden til konkrete og målbare handlinger.

Vælger du at afslutte dit forløb med en eksamen, får du et eksamensbevis og 10 ECTS-points, der kan give dig merit, når du gerne vil læse videre på en relevant akademiuddannelse.

Moderne faciliteter

Vi samarbejder med Cphbusiness, der faciliterer de ydre rammer omkring et Akademi Danmark-forløb. Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi og råder over moderne og lyse klasseværelser, der fordrer din læring. Her har vi vores eget klasselokale med en række grupperum tilknyttet.

Se vores kurser

Dine undervisere

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

William Atak
William Atak
William har 22 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner. Han holder bl.a. foredrag om reputation management og så er han forfatter til Danmarks eneste bog om kundeanmeldelser “Glad kunde, Sur kunde”.
Gün Üret
Gün Üret
Gün har arbejdet professionelt med online markedsføring siden 2010, både som selvstændig og som marketingchef i forskellige virksomheder. Han har undervist på 6-ugers kurser siden 2017.
Kristian Westfall
Kristian Westfall
Kristian er uddannet Journalist, ekspert i PR og sociale medier. Han er tidl. politisk aktiv, bestyrelsesmedlem i Dansk Journalistforbund og indehaver af tøjmærket LYNÆS Denmark.
Mads Degn
Mads Degn
Mads er uddannet Journalist og er erfaren i det skrevne ord, krisekommunikation og reputation marketing.

Akademi Danmarks kurser

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

E-handelskursus

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Læs mere
Tilmeld dig
Næste kursusstart:
  • 06. februar 2023

  • 20. februar 2023

  • 13. marts 2023

Spørgsmål? Kontakt os nu