Kom nærmere drømmejobbet

Praktikgaranti

Praktikgaranti

Det kan være svært at få foden inden for og få lov til at arbejde med det, som man drømmer om. Vi hjælper dig tættere på mål ved at forbinde dig med spændende virksomheder, hvor du kan komme i en 4-ugers praktik med henblik på efterfølgende ansættelse.

En 4-ugers praktikperiode har til formål at forankre det, som du lærer på forløbet. Det er en god mulighed for at komme ud og helt praktisk arbejde med det, som du har lært på dine 6 uger hos Akademi Danmark.

Et er at blive undervist i et fag. Noget andet er at arbejde med det. En praktikperiode hjælper dig med både at blive dygtigere inden for dit område og giver dig vished om, hvor vidt du har valgt rigtigt.

Spændende virksomheder

Vi arbejder sammen med en række spændende virksomheder i hele hovedstadsområdet. Din karriererådgiver hjælper dig med at finde et match og en virksomhed, som du kan se dig selv i.

Virksomhederne rekrutterer løbende nye medarbejdere. Selvom en praktikperiode ikke er lig med en efterfølgende ansættelse, så er det en oplagt mulighed for både dig og den virksomhed, som du kommer videre til.

Vi hjælper med alt det praktiske

Vi hjælper gerne med alt det administrative, så dette ikke er en barriere for at komme i praktik. Du vil dertil løbende være i kontakt med din karriererådgiver under din praktikperiode, der følger op på, om alt er, som det skal være.

Se vores kurser

Akademi Danmarks kurser

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

E-handelskursus

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Læs mere
Tilmeld dig
Næste kursusstart:
  • 06. februar 2023

  • 20. februar 2023

  • 13. marts 2023

Spørgsmål? Kontakt os nu