Praktisk information

om dit Akademi Danmark forløb

om dit Akademi Danmark forløb

Herunder har vi samlet en række praktiske informationer, så du nemmere kan finde svar på det, som du søger.

Du kan helt uforpligtende tilmelde dig et Akademi Danmark forløb ved at bruge kontaktformularen her (jobkonsulenter kan benytte denne). Efterfølgende ringer vi dig op for at bekræfte din tilmelding og håndterer det videre forløb med din a-kasse eller dit jobcenter.

Gives der ikke betalingstilsagn til din tilmelding, bortfalder den som udgangspunkt.

Et 6-ugers forløb hos Akademi Danmark koster 25.701,66 DKK. Betalingen håndteres typisk direkte med din A-kasse eller dit jobcenter. Kan du ikke få bevilget kurset, har du mulighed for at betale selv.

På forløbet bruger vi en række digitale værktøjer til bl.a. at blive klogere på, hvor god en virksomhed gør det i søgemaskinerne og på de sociale medier. Dertil kommer fysisk materiale, herunder en række bøger, som du får stillet til rådighed gratis af Akademi Danmark.

Cphbusiness ligger på Nansensgade 19, DK-1366 København. Skolen ligger 5 minutter fra Nørreport station og bussen stopper 500 meter herfra.

Skolen har ikke parkeringspladser, der kan benyttes, og kommer du i egen bil, er du derfor nødsaget til at parkere på gaden. Du kan dog parkere din cykel på matriklen.

Studieformen er en god blanding mellem klasseundervisning, gruppeøvelser og selvstudie. Vores undervisere er alle dygtige formidlere og har flere års erfaring med at undervise, hvilket sikrer en god tilrettelægning og balance mellem forskellige undervisningsformer.

Undervisningen foregår på Cphbusiness på Nansensgade, hvor du også har mulighed for at sidde og fordybe dig de dage, hvor der ikke er skemalagt undervisning. På Cphbusiness har vi vores eget lokale og en række grupperum tilknyttet.

På skolen er der en kantine, hvor du kan købe både morgenmad og frokost. Kaffe og the er uden beregning.

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en kort, skriftlig opgave eller disposition. Eksamen foregår med censor og der gives karakter efter 12-trinsskalaen.

Kurset er normeret til 10 ECTS og både dette samt din karakter vil figurere på det eksamensbevis, som du modtager efter endt forløb.

Cphbusiness er de officielle udbydere af kurset.
Navn på kurset: Digital markedsføring eller E-handel
Kursuskode: 37607
Periode: 6 uger fra opstartsdatoen
Pris: 25.701,66 DKK
Kontaktperson: Signe Søs Mehlsen
Uddannelsessted: Cphbusiness, Nansensgade 19, 1366 København K
EAN nr. 579 8000 560 550
CVR nummer 31678021
P. nummer 1019598469
Inst.nr./skolekode: 280557
Uddannelsesinstitutionens telefonnummer: 3615 4507
Uddannelsesinstitutionens e-mail adresse (sikker mail): ledig@cphbusiness.dk

Akademi Danmarks kurser

Bliv klogere på vores kurser herunder, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

E-handelskursus

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Læs mere
Tilmeld dig
Næste kursusstart:
  • 06. februar 2023

  • 20. februar 2023

  • 13. marts 2023

Spørgsmål? Kontakt os nu