Workshops

Opkvalificering af jeres medarbejdere

Din opkvalificering starter her

Har I brug for opkvalificering i Google Analytics, søgeordsoptimering eller annoncering på de sociale medier? Vi tilrettelægger gerne en workshop, der passer til jeres aktuelle situation og behov, så I kan gå 2022 i møde med den nyeste viden og erfaring.

Med en Akademi Danmark workshop er du sikret ekspertviden og dygtig formidling inden for det emne, der optager jer. Vi opkvalificerer jeres medarbejdere, enten hos jer eller hos os, så de er bedre rustet til at håndtere nutidens digitale udfordringer.

Alle vores workshops er tilpasset til den situation, som I befinder jer i. Vi skærer fedtet væk og fokuserer på det, som I har behov for.

En skræddersyet workshop er den hurtigste vej til at blive dygtigere til online markedsføring, e-handel eller noget helt tredje. Der tages altid udgangspunkt i jeres situation, så det bliver så relevant og målrettet som muligt.

Undgå at sende medarbejderne på dyre kurser, hvor kun en del af materialet er relevant. En workshop fra Akademi Danmark kan ofte betale sig, hvis I blot er 2 medarbejdere, der skal opkvalificeres.

Alle vores facilitatorer har min. 10 års erfaring med det berørte materiale. Dette sikrer dig en erfaring og nogle kompetencer, der er svære at opdrive andetsteds.

Spørgsmål? Kontakt os nu

Workshops

Vi har erfaringen og kompetencerne til at løfte enhver opgave inden for nedenstående områder

Digital markedsføring

Bliv klogere på hvordan du bygger din helt egen hjemmeside og lær at drive trafik til den fra søgemaskiner, sociale medier og nyhedsbreve.

E-handel

Vil du gerne drive forretning fra internettet? Vi guider dig igennem at oprette en webshop, der konverterer, og lærer dig at drive købelystent trafik til den.

Online kommunikation

Datadrevet kommunikation på tværs af alle de digitale kommunikationer. Vi klæder dig på til at ramme din målgruppe via nyhedsbreve, på sociale medier og i søgemaskinerne.

Skal vi tales ved?

Ræk ud til os via nedenstående formular og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer. Skal det gå hurtigere, er du også velkommen til at ringe til os på +45 3020 7075.